OVER HOOG VUUR

In dit voormalige Ketelhuis van de oude Prodentfabriek moest de schoorsteen letterlijk roken! Een groot complex als de Prodentfabriek had destijds, maar ook nu nog, veel energie nodig om de productie te draaien en de gebouwen te verwarmen. 

Vanaf 2014 heeft Hoog Vuur als restaurant gefungeerd, waar met houtgestookte ovens de woonkeuken van het gebied draaide. Wat in de afgelopen jaren een culinair toevluchtsoord was, heeft sinds januari 2024 plaatsgemaakt voor een knus café en industrieel podium.

Tegenwoordig worden onze gasten in het cafe ontvangen voor een kop koffie of een heerlijke lunch. Bovendien is het industriële podium geschikt voor de verhuur van diverse evenementen. Deze verandering geeft de locatie een nieuwe sfeer en doel, waarbij het nu een essentieel onderdeel is geworden van de Prodentfabriek.

 

CONTACT

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem gerust contact met ons op! 

+31(0)33 203 70 19
info@hoogvuur.nl

ADRES

Oude Fabriekstraat 26
3812 NR Amersfoort

ROUTE & PARKEREN

U kunt ons vinden op het terrein van De Nieuwe Stad. Als u vanaf het Eemplein loopt ziet u al snel de enorme schoorstenen van de oude tandpastafabriek. Verderop verschijnt dan het logo van de fabriek: PRODENT. Volg WEES WELKOM en loop de straat in. U vindt Hoog Vuur aan het einde van de straat.

Hoog Vuur ligt ook naast de Brabantsestraat, Poppodium FLUOR, streekmarkt Het Lokaal en achter de Hogeschool Utrecht.

GARAGE EEMPLEIN

Parkeren kunt u het beste in de garage van het Eemplein, op slechts 5 minuten lopen van Hoog Vuur Voor € 11,00 kunt u bij ons een dagkaart aanschaffen voor parkeergarage Eemplein. Bovendien is er voor elektrische voertuigen de mogelijkheid om te laden op de Oliemolenhof. Parkeren tijdens laden is gratis. Klaar met laden? Na 30 minuten gaat het connectietarief in van €1,40 per 30 minuten. Met de laadpas van het voertuig kan de slagboom naar het laadplein worden geopend.