OVER HOOG VUUR

In dit voormalige Ketelhuis van de Prodentfabriek moest de schoorsteen letterlijk roken! Een groot complex als de Prodentfabriek had destijds, maar ook nu nog, veel energie nodig om de productie te draaien en de gebouwen te verwarmen. Van Ketelhuis naar Hoog Vuur, waar met houtgestookte ovens de woonkeuken van het gebied draaide.

Tegenwoordig dient de ruimte als ‘entree’ van het fabriekscomplex. Het Café is dagelijks geopend en biedt een ‘Lunch@Work’ voor haar gasten. Daarnaast is Hoog Vuur met haar industrieel Podium de ontmoetingsplek voor culturele en innovatieve bijeenkomsten in De Nieuwe Stad.

Hoog Vuur is onderdeel van evenementencomplex de Prodentfabriek. 

CONTACT

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan direct contact met ons op. U bent natuurlijk ook altijd welkom om bij ons binnen te lopen!

+31(0)33 203 70 19
info@hoogvuur.nl

ADRES

Oude Fabriekstraat 26
3812 NR Amersfoort

ROUTE

U kunt ons vinden op het terrein van De Nieuwe Stad. Als u vanaf het Eemplein loopt ziet u al snel de enorme schoorstenen van de oude tandpastafabriek. Verderop verschijnt dan het logo van de fabriek: PRODENT. Volg WEES WELKOM en loop de straat in. U vindt Hoog Vuur aan het einde van de straat.

Hoog Vuur ligt ook naast de Brabantsestraat, Poppodium FLUOR, streekmarkt Het Lokaal en achter de Hogeschool Utrecht.

PARKEREN

Parkeren kunt u het beste in de garage van het Eemplein, op slechts 5 minuten lopen van Hoog Vuur Voor € 11,00 kunt u bij ons een dagkaart aanschaffen voor parkeergarage Eemplein. Bovendien is er voor elektrische voertuigen de mogelijkheid om te laden op de Oliemolenhof. Parkeren tijdens laden is gratis. Klaar met laden? Na 30 minuten gaat het connectietarief in van €1,40 per 30 minuten. Met de laadpas van het voertuig kan de slagboom naar het laadplein worden geopend.