Nieuwe koers voor restaurant HOOG VUUR

Negen jaar lang heeft Amersfoort bij HOOG VUUR kunnen genieten van eerlijke en lokale producten. Van voormalig ketelhuis van de Prodentfabriek werd de plek getransformeerd tot industriële woonkamer tot verfijnd restaurant. Nu gaat het roer om en is het tijd voor een nieuwe invulling.

Met onze nieuwe koers moet er meer levendigheid komen op deze bijzondere plek. In die vorm willen we onderdeel zijn van de positieve reuring die in de afgelopen jaren met de ontwikkeling van evenementenlocatie ‘Prodentfabriek’ is ontstaan. Onze dagfunctie komt hierbij ook weer centraal te staan.

De ambitie is om van het nieuwe Hoog Vuur een podium te maken voor brede culturele en maatschappelijke samenkomsten met onder andere lezingen, workshops en voorstellingen. Naast de dagelijkse keuken voor deze activiteiten, private dinings en de evenementen in de Prodentfabriek wordt de komende maanden verder uitgestippeld hoe de dagelijkse horeca invulling krijgt. Want we willen voor de bewoners van het gebied en bezoekers weer een trefpunt zijn.

Komende maand zijn we aan het verbouwen en herinrichten om 1 september in de nieuwe vorm weer open te kunnen zijn.

Wij hebben veel zin in deze nieuwe stap.
Hopelijk tot snel!

reserveer direct!

We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen! 

HOOG VUUR biedt voor gezelschappen vanaf 10 personen verschillende mogelijkheden. Klik hier voor de verschillende menu opties.

Reserveren voor een groep groter dan 24 personen neem dan contact op via info@hoogvuur.nl

Kunt u niet reserveren voor de gewenste dag of het gewenste tijdstip? Neem dan telefonisch contact met ons op tijdens onze openingstijden.

Heeft u een allergie, bepaald dieet of een andere specifieke wens? Laat dit dan aan ons weten middels de opmerkingen.