ons menu

Bij HOOG VUUR geloven wij dat wanneer je smaak van eten echt tot zijn recht wilt laten komen, je elk element ervan met overtuiging moet beleven. Van de herkomst van een vis die in je ovenschaal ligt, de authentieke manier waarop het is bereid, de aandacht waarmee het aan tafel wordt geserveerd tot de omgeving
waarin je ervan geniet.

Daarin blijven we trouw aan onszelf, zelfs wanneer we daar iets voor moeten laten of eigenwijs voor moeten zijn. 

Ook maken wij bijna alles liever zelf, zodat we kunnen vertellen wat erin zit. Dit varieert van onze huisgemaakte frisdranken tot het hert wat door de jager zelf bij ons binnen wordt gebracht en ‘from scratch’ wordt bereid.

LOKALE EN (H)EERLIJKE GERECHTEN

De koks laten zich leiden door het seizoen en wat hen inspireert op het moment. Zo laten we ijs maken bij een lokale ijshoeve, kijken we naar duurzame vis uit de noordzee en kiezen we de juiste producten op het juiste moment. 

Reserveer Direct!

ons menu

Bij HOOG VUUR geloven wij dat wanneer je smaak van eten echt tot zijn recht wilt laten komen, je elk element ervan met overtuiging moet beleven. Van de herkomst van een vis die in je ovenschaal ligt, de authentieke manier waarop het is bereid, de aandacht waarmee het aan tafel wordt geserveerd tot de omgeving
waarin je ervan geniet.

Daarin blijven we trouw aan onszelf, zelfs wanneer we daar iets voor moeten laten of eigenwijs voor moeten zijn. 

Ook maken wij bijna alles liever zelf, zodat we kunnen vertellen wat erin zit. Dit varieert van onze huisgemaakte frisdranken tot het hert wat door de jager zelf bij ons binnen wordt gebracht en ‘from scratch’ wordt bereid.

Reserveer direct!

ons menu

Bij HOOG VUUR geloven wij dat wanneer je smaak van eten echt tot zijn recht wilt laten komen, je elk element ervan met overtuiging moet beleven. Van de herkomst van een vis die in je ovenschaal ligt, de authentieke manier waarop het is bereid, de aandacht waarmee het aan tafel wordt geserveerd tot de omgeving
waarin je ervan geniet.

Daarin blijven we trouw aan onszelf, zelfs wanneer we daar iets voor moeten laten of eigenwijs voor moeten zijn. 

Ook maken wij bijna alles liever zelf, zodat we kunnen vertellen wat erin zit. Dit varieert van onze huisgemaakte frisdranken tot het hert wat door de jager zelf bij ons binnen wordt gebracht en ‘from scratch’ wordt bereid.

Reserveer direct!

LOKALE EN (H)EERLIJKE GERECHTEN

De koks laten zich leiden door het seizoen en wat hen inspireert op het moment. Zo laten we ijs maken bij een lokale ijshoeve, kijken we naar duurzame vis uit de noordzee en kiezen we de juiste producten op het juiste moment. 

Reserveer direct!