ons menu

Bij HOOG VUUR geloven wij dat wanneer je smaak van eten echt tot zijn recht wilt laten komen, je elk element ervan met overtuiging moet beleven. Van de herkomst van een vis die in je ovenschaal ligt, de authentieke manier waarop het is bereid, de aandacht waarmee het aan tafel wordt geserveerd tot de omgeving waarin je ervan geniet.

Reserveer Direct!

Daarin blijven we trouw aan onszelf, zelfs wanneer we daar iets voor moeten laten of eigenwijs voor moeten zijn. Zo snijden we onze carpaccio alles behalve flinterdun, zodat je de kwaliteit van het vlees werkelijk proeft. En waarom zou het vlees van een stier niet bruikbaar zijn? Je moet gewoon weten hoe je het bereidt!

Ook maken wij bijna alles liever zelf, zodat we kunnen vertellen wat er in zit. Dit varieert van onze huisgemaakte frisdranken tot het hert wat door de jager zelf bij ons binnen wordt gebracht en ‘from scratch’ wordt bereid.

HOOG VUUR serveert een dagelijks wisselend menu waarbij de koks zich laten leiden door het seizoen en wat hen inspireert op het moment. Onze producten proberen we zo lokaal mogelijk in te slaan, via persoonlijk contact met de leveranciers. Onze bierbrouwer Rien, van Louis Loyal uit Amersfoort, komt bijvoorbeeld altijd met zijn bakfiets ons bier brengen.

Voorbeelden van ons menu zijn: huisgerookte zalm met rillette van witvis of gebraden rib-eye met een gepocheerd kwartelei als voorgerecht, diamanthaas in eigen jus met Iberico buikspek of wilde dorade in een bisque van strandkrabben als hoofdgerecht, en abrikozen cheesecake of een panna cotta van steranijs en venkel met boerenijs van IJshoeve Ruitenbeek als nagerecht.

Tussen 12:00 en 14:00 schuif je aan voor onze lunch en stel je zelf een maaltijd samen van ons uitgebreide lunchbuffet met verschillende soorten brood, sappig fruit, vers gemaakte salades en divers beleg.

Reserveer Direct!

ons menu

Bij HOOG VUUR geloven wij dat wanneer je smaak van eten echt tot zijn recht wilt laten komen, je elk element ervan met overtuiging moet beleven. Van de herkomst van een vis die in je ovenschaal ligt, de authentieke manier waarop het is bereid, de aandacht waarmee het aan tafel wordt geserveerd tot de omgeving
waarin je ervan geniet.

Daarin blijven we trouw aan onszelf, zelfs wanneer we daar iets voor moeten laten of eigenwijs voor moeten zijn. Zo snijden we onze carpaccio alles behalve flinterdun, zodat je de kwaliteit van het vlees werkelijk proeft. En waarom zou het vlees van een stier niet bruikbaar zijn? Je moet gewoon weten hoe je het bereidt!

Ook maken wij bijna alles liever zelf, zodat we kunnen vertellen wat er in zit. Dit varieert van onze huisgemaakte frisdranken tot het hert wat door de jager zelf bij ons binnen wordt gebracht en ‘from scratch’ wordt bereid.

Reserveer direct!

HOOG VUUR serveert een dagelijks wisselend menu waarbij de koks zich laten leiden door het seizoen en wat hen inspireert op het moment. Onze producten proberen we zo lokaal mogelijk in te slaan, via persoonlijk contact met de leveranciers. Onze bierbrouwer Rien, van Louis Loyal uit Amersfoort, komt bijvoorbeeld altijd met zijn bakfiets ons bier brengen.

Voorbeelden van ons menu zijn: huisgerookte zalm met rillette van witvis of gebraden rib-eye met een gepocheerd kwartelei als voorgerecht, diamanthaas in eigen jus met Iberico buikspek of wilde dorade in een bisque van strandkrabben als hoofdgerecht, en abrikozen cheesecake of een panna cotta van steranijs en venkel met boerenijs van IJshoeve Ruitenbeek als nagerecht.

Tussen 12:00 en 14:00 schuif je aan voor onze lunch en stel je zelf een maaltijd samen van ons uitgebreide lunchbuffet met verschillende soorten brood, sappig fruit, vers gemaakte salades en divers beleg.

ons menu

Bij HOOG VUUR geloven wij dat wanneer je smaak van eten echt tot zijn recht wilt laten komen, je elk element ervan met overtuiging moet beleven. Van de herkomst van een vis die in je ovenschaal ligt, de authentieke manier waarop het is bereid, de aandacht waarmee het aan tafel wordt geserveerd tot de omgeving
waarin je ervan geniet.

Daarin blijven we trouw aan onszelf, zelfs wanneer we daar iets voor moeten laten of eigenwijs voor moeten zijn. Zo snijden we onze carpaccio alles behalve flinterdun, zodat je de kwaliteit van het vlees werkelijk proeft. En waarom zou het vlees van een stier niet bruikbaar zijn? Je moet gewoon weten hoe je het bereidt!

Ook maken wij bijna alles liever zelf, zodat we kunnen vertellen wat er in zit. Dit varieert van onze huisgemaakte frisdranken tot het hert wat door de jager zelf bij ons binnen wordt gebracht en ‘from scratch’ wordt bereid.

Reserveer direct!

HOOG VUUR serveert een dagelijks wisselend menu waarbij de koks zich laten leiden door het seizoen en wat hen inspireert op het moment. Onze producten proberen we zo lokaal mogelijk in te slaan, via persoonlijk contact met de leveranciers. Onze bierbrouwer Rien, van Louis Loyal uit Amersfoort, komt bijvoorbeeld altijd met zijn bakfiets ons bier brengen.

Voorbeelden van ons menu zijn: huisgerookte zalm met rillette van witvis of gebraden rib-eye met een gepocheerd kwartelei als voorgerecht, diamanthaas in eigen jus met Iberico buikspek of wilde dorade in een bisque van strandkrabben als hoofdgerecht, en abrikozen cheesecake of een panna cotta van steranijs en venkel met boerenijs van IJshoeve Ruitenbeek als nagerecht.

Tussen 12:00 en 14:00 schuif je aan voor onze lunch en stel je zelf een maaltijd samen van ons uitgebreide lunchbuffet met verschillende soorten brood, sappig fruit, vers gemaakte salades en divers beleg.