Skip to content
HOOG VUURHOOG VUURHOOG VUUR

  • HOOG VUUR THUIS
  • Reserveren
  • Over ons
    • Contact
  • Foto’s
  • Bestellen
  • Bestellen

foto’s

Een kijkje in ons vurige bestaan.

foto’s

Een kijkje in ons vurige bestaan.

foto’s

Een kijkje in ons vurige bestaan.

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
‼️ Alle Valentijnsmenu’s zijn uitverkocht ‼️

De menu's zijn ontzettend snel gegaan en we zouden nog graag doorgaan, maar er past niks meer bij! De komende dagen gaan we hard aan het werk om tot en met het allerlaatste menu topwerk te leveren.

Heel erg bedankt voor alle bestellingen en we zien u graag wanneer u uw bestelling komt ophalen.

Wij wensen iedereen een fijne en liefdevolle Valentijnsdag toe!
.
.
.
#uitverkocht #valentijn #hoogvuur #radicaalbeproefd #restaurantamersfoort  #afhalenenbezorgen
‼️ Alle Valentijnsmenu’s zijn uitverkocht ‼️ De menu's zijn ontzettend snel gegaan en we zouden nog graag doorgaan, maar er past niks meer bij! De komende dagen gaan we hard aan het werk om tot en met het allerlaatste menu topwerk te leveren. Heel erg bedankt voor alle bestellingen en we zien u graag wanneer u uw bestelling komt ophalen. Wij wensen iedereen een fijne en liefdevolle Valentijnsdag toe! . . . #uitverkocht #valentijn #hoogvuur #radicaalbeproefd #restaurantamersfoort #afhalenenbezorgen
HOOG VUUR Valentijn Wijnselectie 
Valentijnsdag is dé dag om de liefde te vieren en als er iets te vieren valt, worden er bubbels gedronken. Deze Cremant d’Alsace is dan ook perfect om mee te toosten of om als apperitief te drinken en is een hele mooie aanvulling op de Zalm in de Gravad Lax. De Pinot Noir uit Bulgarije vormt op zijn beurt een klassieke combinatie met de Steak Tartaar en complimenteert de aardse tonen van de Pompoen Ravioli in het hoofdgerecht. Met deze wijnen maakt u uw Valentijdsmenu helemaal af!

Heeft u het HOOG VUUR THUIS Valentijnsmenu al besteld? Dit kan nog t/m vrijdag 12-02 via info@hoogvuur.nl!
.
.
.
#valentijnsdag #wijn #bubbels #cremantdalsace #pinotnoir #hoogvuur #afhalen #restaurantamersfoort
HOOG VUUR Valentijn Wijnselectie Valentijnsdag is dé dag om de liefde te vieren en als er iets te vieren valt, worden er bubbels gedronken. Deze Cremant d’Alsace is dan ook perfect om mee te toosten of om als apperitief te drinken en is een hele mooie aanvulling op de Zalm in de Gravad Lax. De Pinot Noir uit Bulgarije vormt op zijn beurt een klassieke combinatie met de Steak Tartaar en complimenteert de aardse tonen van de Pompoen Ravioli in het hoofdgerecht. Met deze wijnen maakt u uw Valentijdsmenu helemaal af! Heeft u het HOOG VUUR THUIS Valentijnsmenu al besteld? Dit kan nog t/m vrijdag 12-02 via info@hoogvuur.nl! . . . #valentijnsdag #wijn #bubbels #cremantdalsace #pinotnoir #hoogvuur #afhalen #restaurantamersfoort
De Pompoen Ravioli met Aardpeer en Parmezaan is het hoofdgerecht van het Valentijnsmenu. Een vegetarisch hoofdgerecht dat absoluut niet onderdoet voor vlees of vis, vanwege zijn aardse en volle smaken. 
Dus super lekker en een keer iets anders!

Heeft u het menu al besteld?

Het HOOG VUUR THUIS Valentijnsmenu is t/m 12 februari te bestellen via info@hoogvuur.nl. Afhalen kan op 14 februari tussen 14.00 en 18.00
.
.
.
#valentijn #menu #hoogvuur #ravioli #pompoen #vegetarisch #radicaalbeproefd #restaurant #afhalen #bezorgen #amersfoort
De Pompoen Ravioli met Aardpeer en Parmezaan is het hoofdgerecht van het Valentijnsmenu. Een vegetarisch hoofdgerecht dat absoluut niet onderdoet voor vlees of vis, vanwege zijn aardse en volle smaken. Dus super lekker en een keer iets anders! Heeft u het menu al besteld? Het HOOG VUUR THUIS Valentijnsmenu is t/m 12 februari te bestellen via info@hoogvuur.nl. Afhalen kan op 14 februari tussen 14.00 en 18.00 . . . #valentijn #menu #hoogvuur #ravioli #pompoen #vegetarisch #radicaalbeproefd #restaurant #afhalen #bezorgen #amersfoort
Op Valentijnsdag zit ons restaurant altijd vol met koppels die de liefde vieren, bij kaarslicht en met een heerlijk diner. De romantiek die dan in de lucht hangt,  moeten wij dit jaar missen, maar u niet! Met het HOOG VUUR THUIS Valentijnsdiner, eet u thuis net zo lekker en minstens zo romantisch. 
Wij doen de boodschappen en bereiden alles voor, u maakt thuis de gerechten af en de borden op, makkelijker kan bijna niet!

Bestellen kan t/m 12 februari via info@hoogvuur.nl en afhalen op 14 februari
.
.
.
#valentijnsdag #romantisch #thuis #hoogvuur #restaurantamersfoort #afhalen #bezorgen #gravadlax #bloemkool #steaktartaar #bietentartaar #pompoen #granddessert 
@bestel033 @amersfoorteetthuis @amersfoortgaatineten
Op Valentijnsdag zit ons restaurant altijd vol met koppels die de liefde vieren, bij kaarslicht en met een heerlijk diner. De romantiek die dan in de lucht hangt, moeten wij dit jaar missen, maar u niet! Met het HOOG VUUR THUIS Valentijnsdiner, eet u thuis net zo lekker en minstens zo romantisch. Wij doen de boodschappen en bereiden alles voor, u maakt thuis de gerechten af en de borden op, makkelijker kan bijna niet! Bestellen kan t/m 12 februari via info@hoogvuur.nl en afhalen op 14 februari . . . #valentijnsdag #romantisch #thuis #hoogvuur #restaurantamersfoort #afhalen #bezorgen #gravadlax #bloemkool #steaktartaar #bietentartaar #pompoen #granddessert @bestel033 @amersfoorteetthuis @amersfoortgaatineten
Een kijkje in de keuken, want hoe brengen wij gerechten eigenlijk op smaak?

We beginnen natuurlijk met mooie, verse producten. Deze laten we zoveel mogelijk in hun waarde, maar geven we wel wat extra's mee.
Dat kan op veel verschillende manieren, een manier waar onze mannen in de keuken graag voor kiezen, is op smaak brengen door middel van huisgemaakte smaakmakers op oliebasis. Olie is op zichzelf al een smaakmaker, maar neemt ook heel gemakkelijk de smaak van kruiden, vanille, paddenstoelen en bladeren over. Daarnaast is de olie volledig plantaardig, dus ook in veganistische gerechten kunnen de oliën gebruikt worden. Hiermee kunnen ze een hele mooie aanvulling aan veel van onze gerechten geven.

HOOG VUUR THUIS is van dinsdag t/m zondag geopend voor het afhalen of bezorgen van (h)eerlijke en gezonde gerechten
.
.
.
#hoogvuur #radicaalbeproefd #smaakmakers #olie #huisgemaakt #restaurantamersfoort #afhalen #bezorgen #staysafe
Een kijkje in de keuken, want hoe brengen wij gerechten eigenlijk op smaak? We beginnen natuurlijk met mooie, verse producten. Deze laten we zoveel mogelijk in hun waarde, maar geven we wel wat extra's mee. Dat kan op veel verschillende manieren, een manier waar onze mannen in de keuken graag voor kiezen, is op smaak brengen door middel van huisgemaakte smaakmakers op oliebasis. Olie is op zichzelf al een smaakmaker, maar neemt ook heel gemakkelijk de smaak van kruiden, vanille, paddenstoelen en bladeren over. Daarnaast is de olie volledig plantaardig, dus ook in veganistische gerechten kunnen de oliën gebruikt worden. Hiermee kunnen ze een hele mooie aanvulling aan veel van onze gerechten geven. HOOG VUUR THUIS is van dinsdag t/m zondag geopend voor het afhalen of bezorgen van (h)eerlijke en gezonde gerechten . . . #hoogvuur #radicaalbeproefd #smaakmakers #olie #huisgemaakt #restaurantamersfoort #afhalen #bezorgen #staysafe
De Tarte Tatin, een klassieker met een goed verhaal! 

Door een foutje tijdens een drukke lunch in het hotel van de zusjes Tatin, werd de Tarte Tatin geboren. Het taartje ontpopte zich razendsnel als de nieuwe specialiteit van Hotel Tatin en groeide wereldwijd uit tot een zeer geliefd dessert.

Tegenwoordig kent deze klassieker allerlei variaties. Die van ons? Niet met de klassieke appel maar met peer; tropisch genieten tijdens de winter! 

HOOG VUUR THUIS is van dinsdag t/m zondag geopend voor het afhalen of bezorgen van (h)eerlijke en gezonde gerechten
.
.
.
#hoogvuur #radicaalbeproefd #tartetatin #metpeer #dessert #amersfoorteetthuis #restaurantamersfoort #afhalen #bezorgen 
@bestel033 @amersfoortgaatineten
De Tarte Tatin, een klassieker met een goed verhaal! Door een foutje tijdens een drukke lunch in het hotel van de zusjes Tatin, werd de Tarte Tatin geboren. Het taartje ontpopte zich razendsnel als de nieuwe specialiteit van Hotel Tatin en groeide wereldwijd uit tot een zeer geliefd dessert. Tegenwoordig kent deze klassieker allerlei variaties. Die van ons? Niet met de klassieke appel maar met peer; tropisch genieten tijdens de winter! HOOG VUUR THUIS is van dinsdag t/m zondag geopend voor het afhalen of bezorgen van (h)eerlijke en gezonde gerechten . . . #hoogvuur #radicaalbeproefd #tartetatin #metpeer #dessert #amersfoorteetthuis #restaurantamersfoort #afhalen #bezorgen @bestel033 @amersfoortgaatineten
De Bavette, een echt HOOG VUUR THUIS hoofdgerecht, maar geen ovengerecht! 

Een Bavette komt uit de vang van het rund. Dit is een veelbewogen spier dat voor botermals vlees zorgt en vol van smaak is. Die smaak willen wij zo goed mogelijk bij u thuis brengen en daarom hebben wij ervoor gekozen om de Bavette enkel op smaak te brengen, maar nog niet te bakken. Dat laten we namelijk aan u over, helemaal niet moeilijk (dankzij onze korte instructie), maar wel ontzettend lekker! 

HOOG VUUR THUIS is van dinsdag t/m zondag geopend voor het afhalen of bezorgen van (h)eerlijke en gezonde gerechten
.
.
.
#hoogvuur #bavette #pastinaak #mierikswortel #bezorgen #afhalen #restaurantamersfoort #amersfoorteetthuis #radicaalbeproefd #staysafe 
@bestel033 @amersfoortgaatineten
De Bavette, een echt HOOG VUUR THUIS hoofdgerecht, maar geen ovengerecht! Een Bavette komt uit de vang van het rund. Dit is een veelbewogen spier dat voor botermals vlees zorgt en vol van smaak is. Die smaak willen wij zo goed mogelijk bij u thuis brengen en daarom hebben wij ervoor gekozen om de Bavette enkel op smaak te brengen, maar nog niet te bakken. Dat laten we namelijk aan u over, helemaal niet moeilijk (dankzij onze korte instructie), maar wel ontzettend lekker! HOOG VUUR THUIS is van dinsdag t/m zondag geopend voor het afhalen of bezorgen van (h)eerlijke en gezonde gerechten . . . #hoogvuur #bavette #pastinaak #mierikswortel #bezorgen #afhalen #restaurantamersfoort #amersfoorteetthuis #radicaalbeproefd #staysafe @bestel033 @amersfoortgaatineten
Tartaar van rode biet  Knolselderij  Shiitake

Morgen, 5 januari, is HOOG VUUR met een geheel nieuwe kaart, met onder andere deze tartaar, weer geopend voor het afhalen en bezorgen van (h)eerlijke gerechten voor thuis! 

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 15.00-19.00
.
.
.
#hoogvuurthuis #nieuwekaart #rodebiet #knolselderij #shiitake #restaurant #amersfoort #afhalen #bezorgen @bestel033 @amersfoortgaatineten
Tartaar van rode biet Knolselderij Shiitake Morgen, 5 januari, is HOOG VUUR met een geheel nieuwe kaart, met onder andere deze tartaar, weer geopend voor het afhalen en bezorgen van (h)eerlijke gerechten voor thuis! Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 15.00-19.00 . . . #hoogvuurthuis #nieuwekaart #rodebiet #knolselderij #shiitake #restaurant #amersfoort #afhalen #bezorgen @bestel033 @amersfoortgaatineten
Een nieuw jaar betekent nieuwe gerechten op de HOOG VUUR THUIS menukaart!

Ook in 2021 kunt u aan uw eigen keukentafel genieten van een (h)eerlijk diner van HOOG VUUR. Wij bereiden de gerechten voor, u maakt ze thuis verder af en maakt de borden op, eenvoudiger kan haast niet!

Vanaf 5 januari zijn wij weer geopend
.
.
.
#nieuwekaart #hoogvuurthuis #restaurant #amersfoort #afhalen #bezorgen #radicaalbeproefd
@bestel033 @amersfoortgaatineten
Een nieuw jaar betekent nieuwe gerechten op de HOOG VUUR THUIS menukaart! Ook in 2021 kunt u aan uw eigen keukentafel genieten van een (h)eerlijk diner van HOOG VUUR. Wij bereiden de gerechten voor, u maakt ze thuis verder af en maakt de borden op, eenvoudiger kan haast niet! Vanaf 5 januari zijn wij weer geopend . . . #nieuwekaart #hoogvuurthuis #restaurant #amersfoort #afhalen #bezorgen #radicaalbeproefd @bestel033 @amersfoortgaatineten
Het hele team van HOOG VUUR wenst u fijne Feestdagen en een gelukkig & gezond Nieuwjaar!

Wij hopen u in 2021 weer in ons restaurant te mogen ontvangen!

Van 25 december t/m 4 januari zijn wij gesloten, op dinsdag 5 januari openen wij onze deuren weer.
.
.
.
#hoogvuur #fijnefeestdagen #gelukkignieuwjaar #totin2021 #restaurant #amersfoort #radicaalbeproefd
Het hele team van HOOG VUUR wenst u fijne Feestdagen en een gelukkig & gezond Nieuwjaar! Wij hopen u in 2021 weer in ons restaurant te mogen ontvangen! Van 25 december t/m 4 januari zijn wij gesloten, op dinsdag 5 januari openen wij onze deuren weer. . . . #hoogvuur #fijnefeestdagen #gelukkignieuwjaar #totin2021 #restaurant #amersfoort #radicaalbeproefd
‼️Alle decembermenu’s zijn uitverkocht ‼️

We zouden graag nog doorgaan, maar alles staat vol! De komende dagen gaan we rond de klok werken om tot en met het allerlaatste menu topwerk te leveren.

Heel erg bedankt voor alle bestellingen en we zien u graag wanneer we uw menu’s afleveren. 

En anders alvast een fijne Kerst!
.
.
.
#hoogvuur #decembermenu #uitverkocht #soldout #restaurant #amersfoort #radicaalbeproefd #bedankt
‼️Alle decembermenu’s zijn uitverkocht ‼️ We zouden graag nog doorgaan, maar alles staat vol! De komende dagen gaan we rond de klok werken om tot en met het allerlaatste menu topwerk te leveren. Heel erg bedankt voor alle bestellingen en we zien u graag wanneer we uw menu’s afleveren. En anders alvast een fijne Kerst! . . . #hoogvuur #decembermenu #uitverkocht #soldout #restaurant #amersfoort #radicaalbeproefd #bedankt
Vanmorgen zijn er weer nieuwe herten binnengekomen, daar gaan we weer (h)eerlijke hertenstoven van maken!

Hertenstoof is het hoofdgerecht van het HOOG VUUR THUIS decembermenu. De bestellingen hiervan voor 24 december lopen hard op, nieuwe bestellingen kunnen dan ook alleen nog AFGEHAALD worden en dienen uiterlijk 20 december bij ons geplaatst te zijn. Wees er dus snel bij!

Let op! Van 25-12 t/m 04-01 is HOOG VUUR gesloten.
.
.
.
#hoogvuur #decembermenu #hert #stoof #restaurant #amersfoort #afhalen #bezorgen #radicaalbeproefd 
@bestel033 @amersfoortgaatineten
Vanmorgen zijn er weer nieuwe herten binnengekomen, daar gaan we weer (h)eerlijke hertenstoven van maken! Hertenstoof is het hoofdgerecht van het HOOG VUUR THUIS decembermenu. De bestellingen hiervan voor 24 december lopen hard op, nieuwe bestellingen kunnen dan ook alleen nog AFGEHAALD worden en dienen uiterlijk 20 december bij ons geplaatst te zijn. Wees er dus snel bij! Let op! Van 25-12 t/m 04-01 is HOOG VUUR gesloten. . . . #hoogvuur #decembermenu #hert #stoof #restaurant #amersfoort #afhalen #bezorgen #radicaalbeproefd @bestel033 @amersfoortgaatineten

 

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
11:30 – 22:00
zaterdag & zondag
16:00 – 22:00

 

HOOG VUUR
Oude Fabriekstraat 26
3812 NR Amersfoort
+31(0)33 203 7000

Volg ons!

 

Over ons
Vacatures
In de media
Weltevree

Copyright 2021 © HOOG VUUR
  • HOOG VUUR THUIS
  • Reserveren
  • Over ons
    • Contact
  • Foto’s
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de website zo goed mogelijk kunt ervaren. Klik op Ok om de cookies te accepteren.
Ok
Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary
Altijd ingeschakeld

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necessary

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

SAVE & ACCEPT